Kindreds VD avgår med omedelbar verkan

Kindred Group meddelar att styrelsen tagit emot VD Henrik Tjärnströms uppsägning, med omedelbar verkan. Styrelsen utser nu Nils Andén till tillförordnad VD.
Kindreds VD avgår med omedelbar verkan - Kindred VD
Kindreds VD Henrik Tjärnström avgår.

”Henrik har hållit i rodret genom många av de viktiga milstolpar som Kindred har passerat och har utan tvivel satt sin prägel på både bolagets och branschens historia. Därför vill jag, å hela styrelsens och alla aktieägares vägnar, tacka Henrik för hans värdefulla bidrag till Kindreds framgångar och önskar honom lycka till i hans framtida utmaningar”, skriver Evert Carlsson, styrelseordförande för Kindred i ett pressmeddelande.

”Styrelsen är i lika delar nöjd och förväntansfull med att utse Nils Andén till tillförordnad VD. Nils är väldigt kunnig när det gäller Kindreds verksamhet efter att ha arbetat med Henrik i koncernledningen. Styrelsen anser att Nils är mycket lämplig att axla denna roll i dessa avgörande tider för Kindred.”

Nils Andén har haft flertalet positioner som Head of Poker, Head of Established Markets och Chief Marketing Officer för varumärket Unibet inom Kindred mellan 2006 och 2016. 2020 återvände han till bolaget som Chief Commercial Officer.

Dela:

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.

Grundreglerna är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll en respektfull god ton

Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.



Annons från Trapets