torsdag25 april

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Starta din prenumeration

Prenumerera

Kampanj

Betsson gör contentserie med sportstjärnor

Publicerad: 8 september 2020, 14:31

Från vänster: Christian ”Fimpen” Eklund, Sarah Sjöström och Jonas Björkman. Foto: Linus Endahl/Betsson

Bettingbolaget Betsson låter tennisspelaren Jonas Björkman, simmaren Sarah Sjöström och ishockeyspelaren Christian ”Fimpen” Eklund tävla i varandras sporter i en ny serie på Youtube.

Ämnen i artikeln:

KampanjContent MarketingBetsson

JVC


Betsson har tidigare släppt contentserien ”Fimpens Resa” och inslaget ”17 simmärken på 17 minuter” med Sarah Sjöström. Nu släpper de det nya programmet Betsson Challenge, där de i tre delar låter tennisspelaren Jonas Björkman, simmaren Sarah Sjöström och ishockeyspelaren Christian ”Fimpen” Eklund tävla i varandras sporter.

– Vårt stora engagemang inom content går i linje vår ökade satsning i sociala medier, som öppnades i och med det nya licenssystemet. Intresset för sport, statistik och en vilja att leverera kvalitet framför kvantitet gör att vi lyckats få ut bra grejer som våra kunder gillar, säger Betsson groups pr-chef Robin Olenius

Avsnitten publiceras på Youtube, där Betsson har 14 000 prenumeranter. Det gör kanalen till branschens största med bred marginal, enligt pr-chefen. 

Du missar innehåll i denna artikel på grund av dina cookie-val. Kontrollera dina inställningar och dubbelkolla om YouTube är blockerad under “Visa våra partners”.

Arbetsgrupp

Byrå & Idé: Med Vän

Producenter: Mårthen Bergman och Joakim Österberg

Produktionsbolag: Med Vän & Rooster Films

 

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev